Ναστος ΑΕΒΕ

Η Εταιρεία

Η εταιρεία Νάστος ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται στην παραγωγή επίπλων και ξύλινων ειδικών κατασκευών για περισσότερα από 70 χρόνια.

Το νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας (συνολικού εμβαδού 1500τ.μ.) καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς αλλά και του εξωτερικού. Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας παράγεται μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας όπως: κουζίνες, πόρτες, ντουλάπες, παράθυρα, εκθεσιακά περίπτερα και ειδικές κατασκευές για επαγγελματικούς χώρους κάθε είδους (café, bar, restaurant, hotels).

Επαγγελματική επίπλωση
Επαγγελματική επίπλωση

Η εταιρεία διαθέτει ευέλικτη και τεχνολογικά προηγμένη γραμμή παραγωγής καθώς επίσης και τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, φιλικό προς το περιβάλλον. Πραγματοποιείται ποιοτικός έλεγχος σε όλα τα στάδια της παραγωγής καθώς επίσης και διαρκής αναζήτηση νέων πιστοποιημένων υλικών και τεχνολογιών.

Με άριστα τεχνικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό είναι σε θέση να καλύψει κάθε απαίτηση και να προσφέρει κάθε είδους λύσεις και εφαρμογές καλύπτοντας σύνθετες και ειδικές ανάγκες.

Στόχος της εταιρείας είναι οι κατασκευές υψηλής ποιότητας και απαράμιλλης αισθητικής ικανές να αντέχουν στον χρόνο καθώς επίσης και η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης.

Επαγγελματική επίπλωση
Επαγγελματική επίπλωση
Επαγγελματική επίπλωση